Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Wasserij Vrijburg

Wasserij Vrijburg is dé toonaangevende wasserij voor horeca-ondernemingen, gedreven door jarenlange expertise en een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en service. Met trots hebben wij ons gespecialiseerd in het verzorgen van een uitgebreide reeks horecatextiel, van tafellakens tot beddengoed in hotels en alles daartussenin.

Onze rijke geschiedenis in de horecabranche heeft ons de inzichten en knowhow verschaft die nodig zijn om te excelleren in wat we doen. Met een team van ervaren professionals, ultramoderne apparatuur en een scherp oog voor detail, bieden wij een ongeëvenaarde wasserijdienst die aan de hoogste normen voldoet.

Alles doen we

Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige vlekken, het zorgvuldig strijken van tafellakens of het verfrissen van beddengoed in een hotel, onze dienstverlening is altijd grondig en betrouwbaar. We begrijpen dat de presentatie en hygiëne van uw horeca-establishment van het grootste belang zijn, en daarom zorgen we ervoor dat uw linnen altijd in onberispelijke staat wordt afgeleverd.

Daarnaast staan we bekend om onze snelle en flexibele service. We begrijpen de hectische aard van de horeca, en daarom bieden we ophaal- en bezorgdiensten die aansluiten op uw schema. U kunt op ons rekenen om uw linnen op tijd en in perfecte staat terug te bezorgen.

Kortom, Wasserij Vrijburg is uw vertrouwde partner voor al uw wasserijbehoeften in de horecabranche. Wij zetten ons in voor de hoogste normen van textielverzorging, zodat u zich kunt concentreren op het leveren van uitstekende service aan uw gasten.

Nieuws gerelateerd aan Wasserij Vrijburg

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Productweg 5
4387 PG Vlissingen
Telefoon:
0118-473484
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters