Scroll Top
Westerschelde Ferry

De Westerschelde Ferry verzorgt de veerdienst tussen Vlissingen en Breskens. Met twee boten, de Prins Willem-Alexander en de Prinses Máxima, zorgen we iedere dag voor een comfortabele en betrouwbare overtocht.

De wind door je haren. De geur van de zee. Eindeloos uitzicht over het water en containerschepen soms zo dichtbij dat je dan pas beseft hoe immens groot ze werkelijk zijn. Iedere oversteek is weer een belevenis!

De overtocht is al een belevenis op zich!

Wil je van Zeeuws-Vlaanderen naar Walcheren reizen of andersom? Dan heb je meerdere mogelijkheden om de Westerschelde over te steken. Maar de leukste is toch zeker de overtocht met de Westerschelde Ferry!

Anders dan in een tunnel kijk je vanaf de Westerschelde Ferry uit over het water. Je voelt de lichte deining op de golven en ruikt het zilte zeewater. Tijdens een overtocht met de Westerschelde Ferry staat het leven even stil. Even rust. Gewoon genieten!

Op het water ben je niet alleen. Zeilers komen voorbij en groeten. Meeuwen vliegen nieuwsgierig langs. En zeeschepen, van veraf zo gewoon, varen nu vlakbij en blijken ineens groter dan je je ooit kon voorstellen. Iedere oversteek met de Westerschelde Ferry is weer een belevenis.

Bezoek de website www.westerscheldeferry.nl voor meer informatie en vaartijden en boek direct een ticket.

Nieuws gerelateerd aan Westerschelde Ferry
Adres:
Westerhavenweg 2a
4382 NM Vlissingen
Telefoon:
085-0401800
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters