Scroll Top
Wilma’s Eten & Drinken

Bij Wilma’s is er voor ieder wat wils! Onze uitgebreide menukaart biedt een scala aan smakelijke opties, van koffie en thee met verrukkelijk gebak tot heerlijke broodjes, verse friet, knapperige kibbeling en een gevarieerde selectie snacks. Wat uw culinaire voorkeur ook is, bij Wilma’s wordt aan uw trekken gekomen.

Onze toewijding aan klanttevredenheid is ongeëvenaard, en we nemen allergieën serieus. We zijn er trots op dat we speciale gerechten uit onze eigen keuken kunnen aanbieden om aan verschillende dieetbehoeften te voldoen. U kunt met een gerust hart genieten van uw maaltijd, wetende dat uw allergieën gerespecteerd worden.

Wist u dat Wilma’s ook een uitstekende keuze is voor zakelijke lunches? We bieden diverse opties voor groepen, zodat u en uw collega’s kunnen genieten van onze heerlijke broodjes, verse friet, knapperige kibbeling en smakelijke snacks. Laat ons uw zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau tillen met ons smakelijke assortiment.

Voor de snelle klant

Mocht u haast hebben, dan bieden wij tevens de mogelijkheid om onze broodjes, verse friet, kibbeling en snacks af te halen. Snel, gemakkelijk en altijd vers bereid, zodat u onderweg of thuis kunt genieten van onze lekkernijen.

En als kers op de taart, verzorgen wij op afspraak een gezellige High Tea. Nodig uw vrienden, familie of collega’s uit en geniet van een ontspannen middag vol heerlijke theesoorten, smakelijke hapjes en boeiend gezelschap. Bij Wilma’s draait alles om het creëren van bijzondere momenten en het verwennen van onze gewaardeerde klanten. Wij heten u van harte welkom!

Nieuws gerelateerd aan Wilma’s Eten & Drinken

Openingstijden

maandag11:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 18:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 18:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 80
4381 GE Vlissingen
Telefoon:
0118-436573
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters