Scroll Top
Winkelcentrum, Open Pandendag, Bruisende binnenstad, Winkels
Winkelcentrum

Shoppen in een Stad aan Zee

Het prachtige winkelcentrum van Vlissingen bestaat uit twee delen. Het oude historische deel van de stad waar voornamelijk leuke, gezellige en kleine winkeltjes te vinden zijn, en een moderner deel waar voornamelijk grotere winkelketens te vinden zijn.

Het winkelcentrum van Vlissingen bestaat uit de Lange Zelke, het Scheldeplein, de Walstraat, de Fonteyne en de Sint Jacobstraat.

Heb je na het slenteren langs de boulevard en het winkelen in het prachtige centrum van Vlissingen trek gekregen in een heerlijk bakje koffie en Zeeuwse bolus, dan zijn er ontzettend veel leuke eetgelegenheden in het centrum van Vlissingen.

Het centrum van Vlissingen is goed voorzien van parkeergelegenheid. Of je nu lang wilt parkeren of kort, we kennen diverse parkeergelegenheden in en om de stad.

Iedere vrijdagavond is het winkelavond in Vlissingen. De winkels zijn dan geopend tot 21:00 uur. Daarnaast kent de stad iedere laatste zondag van de maand een koopzondag. De openingstijden in de stad zijn dan van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Nieuws gerelateerd aan Winkelcentrum
Parkeren:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters