Scroll Top
WOLF rijbewijsshop

In de afgelopen tien jaar heeft WOLF rijbewijsshop zich ontwikkeld tot een bloeiend bedrijf met meer dan 100 toegewijde medewerkers, dat rijopleidingen verzorgt in maar liefst 70 verschillende locaties verspreid over heel Nederland. Bovendien worden omliggende kleinere steden en plaatsen niet overgeslagen, zodat we een aanzienlijke reikwijdte kunnen bieden aan onze klanten. Jaarlijks behalen duizenden mensen met succes hun rijbewijs via onze gerenommeerde rijschool.

Het is opmerkelijk hoeveel van onze geslaagde leerlingen, zoals broers, zussen, vrienden en collega’s, later besluiten om zich eveneens bij WOLF rijbewijsshop in te schrijven. Dit getuigt van het vertrouwen dat onze bestaande klanten hebben in onze kwaliteit en service.

Voordelen van het bedrijf

Een van de voordelen van ons omvangrijke bedrijf is de flexibiliteit die we kunnen bieden. Als bijvoorbeeld jouw instructeur onverhoopt ziek wordt, staan er altijd collega’s paraat om de lessen over te nemen, zodat jouw opleiding ongestoord kan voortgaan. Daarnaast beschikken wij over een professionele klantenservice die instructeurs ondersteunt en jou begeleidt gedurende jouw volledige opleidingstraject.

WOLF rijbewijsshop streeft ernaar om kwalitatieve rijopleidingen te bieden aan mensen in heel Nederland en blijft groeien en innoveren om aan de wensen van onze gewaardeerde klanten te blijven voldoen. Onze toewijding aan rijonderwijs is ongeëvenaard, en we zijn er trots op om te zien hoe velen met succes hun weg vinden op de Nederlandse wegen dankzij onze rijlessen.

Nieuws gerelateerd aan WOLF rijbewijsshop

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Nieuwe Vlissingseweg 237
4387 AE Vlissingen
Telefoon:
088-1000800
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters