Scroll Top
Yogapraktijk Yogaflow
Yogapraktijk Yogaflow

In een sfeervolle zaal met vloerverwarming kunt u in het centrum van Vlissingen terecht voor verschillende yogalessen.
Voor ieder wat wils: van meditatief naar licht actief en inspannende yoga. De ene deelnemer komt naar les om lichamelijk soepel en sterker te worden, de ander voor geestelijke flexibiliteit en kracht, en weer een ander voor ontspanning en innerlijke rust. Al deze uitwerkingen ontstaan door regelmatige yoga beoefening.

20 Jaar Ervaring

De yogalessen worden gegeven door Diana van der Gaast, docent met meer dan 20 jaar ervaring.  De lessen zijn gestoeld op aandacht voor jouw lichaam en geest, geïnspireerd op de tradities van de Yogafilosofie en de Boeddhistische psychologie. Yoga brengt je in contact met jezelf, zodat je op kunt merken hoe het met je gaat. Bij de Lichte- en Hatha Yoga ga je van daaruit je lichaam op een respectvolle manier in beweging brengen, bewegend binnen je eigen grenzen en je mogelijkheden in dit moment. Het brengt je vitaliteit, souplesse, kracht en ontspanning.
Restorative, oftewel Herstellende Yoga is een yogavorm waarbij je rustend in verschillende houdingen wordt ondersteund door kussens. Dit is een passieve en meditatieve manier om je zenuwstelsel helemaal tot rust te laten komen en spanning los kunt laten waardoor je tot diepe ontspanning komt. Zeer geschikt bij dagelijkse of chronische stress.

Nieuws gerelateerd aan Yogapraktijk Yogaflow

Openingstijden

maandag9:00 - 10:10
10:30 - 12:00
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdag9:00 - 10:00
10:20 - 11:30
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Sint Jacobsstraat 8
Vlissingen, 4381 EL
Telefoon:
0118-430757
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters