Scroll Top
Zeeman

Zeeman is een toonaangevende naam als het aankomt op hoogwaardige basisproducten en textiel, en dit altijd tegen de meest betaalbare prijzen. Wat ons echter steeds meer in de schijnwerpers plaatst, is onze indrukwekkende collectie kinderkleding. Met trots kunnen we zeggen dat we in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland zelfs zijn bekroond tot de allerbeste winkelketen op het gebied van baby- en kinderkleding.

Onze kledingontwerpen blinken uit in hun eenvoud. Deze bewuste keuze maakt het mogelijk om ze efficiënt en tegen een scherpe prijs in grootschalige hoeveelheden te produceren. Onze gehele bedrijfsvoering is doordrenkt met slimme en efficiënte methoden, wat resulteert in de meest concurrerende prijzen op de markt.

Kwaliteit

Wat ons onderscheidt, is de nadruk op kwaliteit, zelfs in onze eenvoudige ontwerpen. We werken voortdurend aan het verbeteren van de duurzaamheid van onze producten, zonder ooit concessies te doen aan de betaalbaarheid. Dit heeft ons een loyale klantenkring opgeleverd die waarde hecht aan zowel kostenbesparing als kwaliteit.

Onze aanwezigheid strekt zich uit over diverse landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en Duitsland, waar we worden beschouwd als de voorkeursbestemming voor ouders die op zoek zijn naar betaalbare, hoogwaardige kinderkleding. Bij Zeeman blijven we streven naar betaalbare kwaliteit, zodat iedereen, ongeacht hun budget, kan genieten van onze producten. Dit is wat ons drijft en wat ons onderscheidt als een gewaardeerde speler in de wereld van basics en textiel.

Nieuws gerelateerd aan Zeeman

Openingstijden

maandag11:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 21:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Lange Zelke 9
4381 EW Vlissingen
Telefoon:
088-0070152
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters