Scroll Top
Zeeuws-Fit

Bij Zeeuws-fit staat kickboksen centraal als een teamsport waarbij de teamgeest een cruciale rol speelt. Het bevorderen van individuele vooruitgang gebeurt in nauwe samenwerking, waarbij iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, welkom is. Zeeuws-fit biedt trainingen voor jong en oud, of je nu een fanatieke sporter bent, een minder fanatieke deelnemer, een beginner of een gevorderde. Het uitgangspunt is dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen, waardoor de drempel voor het betreden van de fascinerende wereld van kickboksen laag blijft.

Wat te leren

Onze lessen zijn gericht op verschillende aspecten, waaronder technische vaardigheden, kracht- en conditietraining, motorische ontwikkeling en zelfverdediging. Naast de fysieke trainingen besteden we ook aandacht aan de mentale aspecten van kickboksen. Hierbij ligt de nadruk op het versterken van discipline, wilskracht, zelfbeheersing en zelfvertrouwen.

Of je nu traint om je techniek te verbeteren, je kracht en conditie op te bouwen, je motorische vaardigheden te ontwikkelen of om meer zelfvertrouwen te krijgen in zelfverdediging, bij Zeeuws-fit vind je een gepersonaliseerde aanpak die aan jouw behoeften voldoet. Onze toewijding aan zowel fysieke als mentale training zorgt ervoor dat je niet alleen sterker wordt als kickbokser, maar ook als persoon. Samen streven we naar de beste versie van onszelf.

Nieuws gerelateerd aan Zeeuws-Fit

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Hermesweg 12
4382 NB Vlissingen
Telefoon:
0118-774838
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters