Scroll Top
Zoet Goed Taarten

Zoet Goed Taarten is dé specialist als het gaat om overheerlijk gebak voor diverse gelegenheden. Onze missie is om elke klant te verblijden met de taart van hun dromen, en we doen dit met passie en toewijding. Jaar in, jaar uit staan we paraat om talloze klanten te voorzien van unieke en smaakvolle creaties, of het nu gaat om verjaardagen, zakelijke evenementen of speciale workshops.

Onze taartdesigners zijn ware meesterbakkers die met liefde en expertise elk gebak tot leven brengen. Voor verjaardagen hebben we een breed scala aan verjaardagstaarten die variëren van schattige themataarten tot elegante taartcreaties. Onze zakelijke klanten vertrouwen op ons voor professionele en smaakvolle bedrijfstaarten die indruk maken op hun klanten en medewerkers.

Workshops

Naast het leveren van verrukkelijk gebak bieden we ook regelmatig boeiende workshops aan. Tijdens deze workshops kunnen deelnemers hun eigen taartdecoratievaardigheden ontwikkelen en nieuwe technieken leren. Onze ervaren instructeurs begeleiden deelnemers stap voor stap, wat leidt tot prachtige resultaten en veel voldoening.

Kortom, bij Zoet Goed Taarten is er altijd een goede reden om van ons gebak te genieten. Of je nu op zoek bent naar de perfecte taart voor een bijzondere gelegenheid, een zakelijke traktatie die indruk maakt, of een leuke en leerzame workshopervaring, wij staan altijd voor je klaar om jouw wensen te vervullen met heerlijk gebak dat met liefde en vakmanschap is gemaakt. Laat Zoet Goed Taarten jouw volgende gebakmoment onvergetelijk maken!

Nieuws gerelateerd aan Zoet Goed Taarten

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Voltaweg 11G
4382 NG Vlissingen
Telefoon:
06-12260293
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters