Scroll Top
Zwemschool Zeeland

Zwemschool Zeeland is een veelzijdige particuliere zwemschool, waar zwemplezier en -vaardigheid voor iedereen vanaf 5 jaar centraal staan. Met een breed scala aan activiteiten en programma’s bieden we een uitgebreide zwemervaring die zowel educatief als vermakelijk is.

Onze zwemschool verwelkomt leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Voor de kleintjes is er de gezellige kidsclub, waar ze spelenderwijs vertrouwd raken met het water. Als het gaat om zwemlessen, bieden we een gestructureerd leertraject dat gericht is op het ontwikkelen van essentiële zwemvaardigheden.

Voor degenen die graag aan hun conditie werken, hebben we banen zwemmen, aqua nordic walking en aqua fit sessies. Daarnaast bieden we ook medische zwemprogramma’s voor degenen die baat hebben bij watertherapie.

Winter

In de wintermaanden kunnen avontuurlijke geesten bij ons leren snorkelen en duiken, waarbij ze de geheimen van de onderwaterwereld ontdekken. Tijdens schoolvakanties organiseren we regelmatig kinderdisco’s en opfriszwemlessen om de vakantiesfeer te verhogen en zwemvaardigheden te behouden.

Bij Zwemschool Zeeland streven we ernaar om een plek te zijn waar mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen om te genieten van de geneugten van het water, te leren en te groeien in hun zwemvaardigheden, en vooral, plezier te hebben tijdens hun zwemavonturen.

Nieuws gerelateerd aan Zwemschool Zeeland

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Stroomweg 22
4382 WX Vlissingen
Telefoon:
0118-627773
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters