Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Zwier Gitaarbouw

Een veel voorkomende vraag die gitaristen zich stellen wanneer ze geconfronteerd worden met een beschadigde gitaar is: “Is het de investering waard om mijn gitaar te laten repareren?”. Dit vraagstuk rijst vaak op wanneer de gitaarhals is gescheurd of zelfs gebroken, vooral in de buurt van de kop van de gitaar, of wanneer er een barst in het bovenblad van een akoestische gitaar is ontstaan.

Gelukkig kunnen we u geruststellen: dergelijke reparaties zijn in onze winkel een gangbare praktijk en bovendien betaalbaar bij Zwier. We begrijpen de emotionele en financiële waarde die uw gitaar voor u kan hebben, en we zijn toegewijd aan het herstellen van uw geliefde instrument naar zijn oorspronkelijke glorie.

Twijfel?

Wanneer u twijfelt of uw gitaar nog te redden is, is het verstandig om een professionele beoordeling te laten uitvoeren. Onze vakbekwame technici hebben ruime ervaring in het herstellen van gitaarhalzen, het repareren van kopbreuken en het herstellen van beschadigde bovenbladen. We kunnen u adviseren over de beste aanpak voor uw specifieke situatie, rekening houdend met uw budget.

Bij Zwier begrijpen we dat muzikale instrumenten vaak meer zijn dan alleen gebruiksvoorwerpen; ze zijn een verlengstuk van de muzikant en dragen een sentimentele waarde met zich mee. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u weer met plezier kunt spelen op uw herstelde gitaar. Neem contact met ons op, zodat we uw gitaar kunnen beoordelen en u een nauwkeurige schatting kunnen geven van de reparatiekosten. Laat uw dierbare gitaar niet verloren gaan; Zwier staat klaar om hem nieuw leven in te blazen.

Nieuws gerelateerd aan Zwier Gitaarbouw

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag13:30 - 17:30
donderdag13:30 - 17:30
vrijdag13:30 - 17:30
zaterdag13:30 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Nieuwendijk 75
4381 BW Vlissingen
Telefoon:
0118-416668
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters