Scroll Top
Boutique Hotel Lupo

In het bruisende hart van Vlissingen, op slechts een steenworp afstand van de boulevard en het strand, ligt Boutique Hotel Lupo, dat zijn deuren opende in december 2020. Met 17 unieke kamers, die zijn uitgerust met alle denkbare luxe, is er voor ieder wat wils. Of je nu voor een kort of lang verblijf komt, met je geliefde, je gezin of zelfs in je eentje, bij ons ben je aan het juiste adres.

Direct naast de deur vind je diverse winkels, gezellige horecagelegenheden en vermaak voor zowel jong als oud, waardoor je tijdens je verblijf volop kunt genieten van de omgeving.

Online zelf inchecken

Bij ons kun je gebruikmaken van een innovatief concept, namelijk de online zelf inchecken. Dit betekent dat je op elk gewenst tijdstip bij ons kunt arriveren en zelfstandig kunt inchecken, zonder gedoe of wachttijden.

Ons team staat tot 18:00 uur dagelijks voor je klaar om je van dienst te zijn en persoonlijke aandacht te bieden. We staan altijd voor je klaar om je te helpen en je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Boutique Hotel Lupo en hopen dat je een fantastisch verblijf zult hebben!

Nieuws gerelateerd aan Boutique Hotel Lupo
27 apr: Koningsdag Soep actie aftermovie

De glimlach op het gezicht van alle 70-plussers was het grootste cadeau voor de horeca vandaag. Wat een groot succes om 1.143 ouderen van de Gemeente Vlissingen blij te maken met een gratis kopje soep.
Hopelijk mag de horeca binnenkort weer open en kunnen ze allemaal persoonlijk bedankt worden.

Deze actie is mogelijk gemaakt door: De Dighter, Café Restaurant SOIF, Dighter bij u Thuis, Café De Concurrent, Brasserie Jong, De Gevangentoren, Brasserie BLVD, Panta Rhei Vlissingen, Boven Zee Strandrestaurant, Indisch Restaurant Bandoeng, Hotel Restaurant Solskin, SEC Catering, Sligro Vlissingen, Van Ruiten & Floresse, Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel.

Openingstijden

maandag8:00 - 18:00
dinsdag8:00 - 18:00
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:00 - 18:00
vrijdag8:00 - 18:00
zaterdag8:00 - 18:00
zondag8:00 - 18:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Aagje Dekenstraat 95
4381 RN Vlissingen
Telefoon:
0118-792 018
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters