Scroll Top
Cafe – Restaurant SOIF, Steun de Vlissingse horeca
Cafe – Restaurant SOIF

SOIF is een trendy en sfeervol eetcafé met daar achter een knus restaurantje op het gezelligste plein van Vlissingen, ‘Het Bellamypark’! Je kunt bij ons heerlijk lunchen, high tea’en, borrelen of dineren. Naast een eetcafé zijn we ook gespecialiseerd in wijnen, zo zijn wij een echt Vincente Gandía Brandstore. Dit houdt in dat we een uitgebreide wijnkaart hebben van het wereldwijde toonaangevende merk Vicente Gandía.

Naast de gerechten op de kaart bieden wij u een heerlijk maandmenu voor €25,-. Op ons schoolbord vind u heerlijke verse vis- en vleesgerechten van de week. Wij proberen om zoveel mogelijk met biologische producten te werken. Ook voor de vegetariërs onder ons doen we erg ons best om een heerlijke en verrassende maaltijd te serveren.

Lekker Drinken

Naast eten kan je ook gezellig drinken bij SOIF. Een goed glas wijn, een perfect getapte Heineken of een keuze uit 6 andere wisselende bieren van de tap. Daarnaast organiseren wij om de zoveel tijd een dag of avond met een terrasband, borrel of diner met uw sportclub of werk, een after work borrel of afterparty van een evenement.

Nieuws gerelateerd aan Cafe – Restaurant SOIF
27 apr: Koningsdag Soep actie aftermovie

De glimlach op het gezicht van alle 70-plussers was het grootste cadeau voor de horeca vandaag. Wat een groot succes om 1.143 ouderen van de Gemeente Vlissingen blij te maken met een gratis kopje soep.
Hopelijk mag de horeca binnenkort weer open en kunnen ze allemaal persoonlijk bedankt worden.

Deze actie is mogelijk gemaakt door: De Dighter, Café Restaurant SOIF, Dighter bij u Thuis, Café De Concurrent, Brasserie Jong, De Gevangentoren, Brasserie BLVD, Panta Rhei Vlissingen, Boven Zee Strandrestaurant, Indisch Restaurant Bandoeng, Hotel Restaurant Solskin, SEC Catering, Sligro Vlissingen, Van Ruiten & Floresse, Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel.

Openingstijden

maandag9:00 - 0:00
dinsdag9:00 - 0:00
woensdag9:00 - 0:00
donderdag9:00 - 0:00
vrijdag9:00 - 1:00
zaterdag9:00 - 1:00
zondag9:00 - 0:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Bellamypark 14
4381 CJ Vlissingen
Telefoon:
0118-410516
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters