Scroll Top
Claverveld

Groen, rust en ruimte staan centraal in Claverveld te Vlissingen. De wijk ademt de bestaande ecologische waarden: de Walcherse weg, het bos en de watergang ten zuiden blijven behouden. Er wordt bovendien gebruik gemaakt van duurzame kwalitatieve materialen.

Binnen het straatbeeld speelt diversiteit een belangrijke rol, zo is er ruimte voor vrijstaande landelijke woningen, bungalows, Walcherse boerderettes, twee-onder-één-kap woningen en vrije kavels. Samen vormen ze een schitterend geheel.

Claverveld ligt in de prachtige Walcherse streek, waarin de Zeeuwse natuur en het landschappelijk wonen verweven zijn. Woon je hier, dan loop, fiets of ren je zo de polder in. Of ga jij liever voor een rondje langs het kanaal? Het kan hier allemaal.

Sportmogelijkheden

Ook zijn er tal van andere sportmogelijkheden; zwemmen, fitnessen, atletiek en hockeyen zijn op loopafstand mogelijk op het sportpark Vrijburg. Aan balsporten geen gebrek, want ook de voetbalclub en tennisvereniging liggen op fietsafstand.

Maar Claverveld is nog veel meer, het is een beleving op zich. Met tien minuten fietsen ben je in het gezellige centrum van Vlissingen. Winkel, ga naar het theater of de bioscoop en eet bij één van de gezellige restaurants. Keuze in overvloed. Nog dichter bij huis bevindt zich winkelcentrum Papegaaienburg. Je wandelt er zo naartoe. Handig voor een vers brood, de dagelijkse boodschap en net wat meer. Tevens zijn er voor uw (klein)kinderen diverse goed aangeschreven basis- en middelbare scholen te vinden in de nabije omgeving.

Nieuws gerelateerd aan Claverveld
Informatie:

Wil je meer informatie over het Claverveld?

jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters