Scroll Top
Bedrijventerrein Vrijburg
Bedrijventerrein Vrijburg

Een eigentijds bedrijventerrein, gunstig gelegen tussen Vlissingen en Middelburg, heeft zich ontwikkeld tot een bruisende hub waar diverse ondernemingen, zowel klein als groot, hun vestiging hebben gevonden. Het terrein heeft niet alleen een bloeiende zakelijke gemeenschap, maar biedt ook ruimte voor sport en recreatie.

In dit dynamische bedrijvengebied hebben zich uiteenlopende bedrijven gevestigd, waardoor het terrein een diversiteit aan bedrijvigheid kent. Of het nu gaat om innovatieve start-ups, gevestigde ondernemingen of grotere bedrijven, het terrein fungeert als een aantrekkelijke zakelijke bestemming.

Naast de bedrijvigheid is er ook aandacht voor ontspanning en sport. Bewoners en werknemers kunnen genieten van de nabijgelegen sportfaciliteiten, zoals een modern zwembad en een actieve hockeyclub. Dit zorgt voor een gezonde balans tussen werk en vrije tijd, waardoor het bedrijventerrein niet alleen een plek is om te werken, maar ook om te ontspannen en actief bezig te zijn.

De strategische ligging tussen Vlissingen en Middelburg draagt bij aan de aantrekkelijkheid van het terrein, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale ondernemers als klanten. Met een mix van bedrijvigheid, sport en recreatie vormt dit moderne bedrijventerrein een levendige gemeenschap waar diverse aspecten van het dagelijks leven samenkomen.

 

Lees hier meer

Nieuws gerelateerd aan Vrijburg
Informatie:

Wil je meer informatie over Bedrijventerrein Vrijburg?

jj

Bedrijventerrein Vrijburg 

Clear Filters
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters