Scroll Top
Sligro

Onze vestiging is voor ondernemers in Zeeland en België een belangrijke uitvalsbasis. Het totale vloeroppervlakte van 8300 m2 biedt voldoende ruimte voor het rijke assortiment van food, vers, non-food en wijn.

Onze food professionals beschouwen het als hun persoonlijke missie om vakkundig en flexibel in te spelen op de specifieke behoeftes van onze klanten, veelal seizoens gerelateerde bedrijven. Zo passen wij het assortiment, voorraadbeheer en logistiek aan de wisselende (weers) omstandigheden. Ook zijn wij gespecialiseerd in de bevoorrading van diverse strandpaviljoens.

Onze vestiging is gelegen op industrieterrein Vrijburg. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig.

Nieuws gerelateerd aan Sligro
27 apr: Koningsdag Soep actie aftermovie

De glimlach op het gezicht van alle 70-plussers was het grootste cadeau voor de horeca vandaag. Wat een groot succes om 1.143 ouderen van de Gemeente Vlissingen blij te maken met een gratis kopje soep.
Hopelijk mag de horeca binnenkort weer open en kunnen ze allemaal persoonlijk bedankt worden.

Deze actie is mogelijk gemaakt door: De Dighter, Café Restaurant SOIF, Dighter bij u Thuis, Café De Concurrent, Brasserie Jong, De Gevangentoren, Brasserie BLVD, Panta Rhei Vlissingen, Boven Zee Strandrestaurant, Indisch Restaurant Bandoeng, Hotel Restaurant Solskin, SEC Catering, Sligro Vlissingen, Van Ruiten & Floresse, Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel.

20 apr: Koningsdag Soep actie oproep

 HOOGGEËERD PUBLIEK 
Koningsdag zal anders zijn dan andere jaren. Daarom slaat de horeca in de Gemeente Vlissingen de handen in een en bezorgen jou een Koningsdag om nooit te vergeten! Nieuwsgierig? Check www.invlissingen.nl/soep en geef jezelf, je vader & moeder of opa & oma gratis op!

Deze actie is een initiatief van De Dighter Café Restaurant SOIF Dighter bij u Thuis Café De Concurrent Brasserie Jong De Gevangentoren Solskin Brasserie BLVD Panta Rhei Vlissingen Boven Zee Strandrestaurant Indisch Restaurant Bandoeng SEC Catering Sligro Vlissingen Van Ruiten & Floresse Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel

Openingstijden

maandag8:30 - 17:00
dinsdag8:30 - 17:00
woensdag8:30 - 17:00
donderdag8:30 - 20:00
vrijdag8:30 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Bedrijfsweg 8
4387 PD Vlissingen
Telefoon:
0118-493300
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters