Scroll Top
Koningsdag Soep actie oproep

Beste inwoners van Vlissingen,

Dit jaar belooft Koningsdag een uniek karakter te hebben, dat afwijkt van voorgaande jaren. Gegeven de uitzonderlijke omstandigheden slaan de horecagelegenheden in de Gemeente Vlissingen de handen ineen om jou een onvergetelijke Koningsdag te bezorgen! Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.invlissingen.nl/soep en schrijf jezelf, je ouders of je grootouders gratis in voor de Koningsdag Soep actie oproep!

Deze buitengewone actie is een gezamenlijk initiatief van diverse lokale ondernemingen, waaronder De Dighter Café Restaurant SOIF Dighter bij u Thuis Café De Concurrent Brasserie Jong De Gevangentoren Solskin Brasserie BLVD Panta Rhei Vlissingen Boven Zee Strandrestaurant Indisch Restaurant Bandoeng SEC Catering Sligro Vlissingen Van Ruiten & Floresse Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel.

Deze bedrijven helpen graag  met de soep actie aankomende Koningsdag en zijn bereid om vrijwilligers te laten om te helpen!

Laat je verrassen door de creativiteit en gastvrijheid van deze gerenommeerde namen in de lokale horecascene. Breng een bezoek aan de website, schrijf je in en geniet van een Koningsdagervaring die nog lang in je geheugen zal blijven hangen. Samen zetten we iets bijzonders neer!

Met vriendelijke groet, De Horeca van Vlissingen

 

Bekijk hier de after movie

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters