Scroll Top
Van Ruiten & Floresse

VR&F, gevestigd in het pittoreske Vlissingen, is een vooraanstaande groothandel gespecialiseerd in de distributie van hoogwaardige aardappelen, groenten en fruit (AGF). Onze toewijding aan kwaliteit en service is ongeëvenaard, en we bedienen met trots een breed scala aan klanten, waaronder horeca, zorginstellingen, en grootverbruikers in de prachtige provincie Zeeland en de omliggende regio.

Ons bedrijf heeft geïnvesteerd in ultramoderne faciliteiten, inclusief een eigen verwerkingsruimte, uitgerust met de nieuwste technologie en voldoet volledig aan de strenge HACCP-normen, wat de voedselveiligheid en -kwaliteit waarborgt.

Ons Team

Wat ons onderscheidt, is ons gepassioneerde team. Elke dag zijn we gedreven om ons assortiment te vernieuwen en uit te breiden. We blijven nauwlettend trends en ontwikkelingen in de AGF-markt volgen, waarbij we de wensen en behoeften van onze gewaardeerde klanten altijd centraal stellen. Zo kunnen we steeds de meest verse en smaakvolle producten leveren, afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Met decennialange ervaring en een sterke lokale aanwezigheid streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en een ongeëvenaarde service te bieden. VR&F is uw betrouwbare partner in verse en smaakvolle AGF-producten in Zeeland en de nabijgelegen regio. Wij zetten ons in voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, en dat merkt u in elk product dat wij leveren.

Nieuws gerelateerd aan Van Ruiten & Floresse
27 apr: Koningsdag Soep actie aftermovie

De glimlach op het gezicht van alle 70-plussers was het grootste cadeau voor de horeca vandaag. Wat een groot succes om 1.143 ouderen van de Gemeente Vlissingen blij te maken met een gratis kopje soep.
Hopelijk mag de horeca binnenkort weer open en kunnen ze allemaal persoonlijk bedankt worden.

Deze actie is mogelijk gemaakt door: De Dighter, Café Restaurant SOIF, Dighter bij u Thuis, Café De Concurrent, Brasserie Jong, De Gevangentoren, Brasserie BLVD, Panta Rhei Vlissingen, Boven Zee Strandrestaurant, Indisch Restaurant Bandoeng, Hotel Restaurant Solskin, SEC Catering, Sligro Vlissingen, Van Ruiten & Floresse, Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel.

20 apr: Koningsdag Soep actie oproep

 HOOGGEËERD PUBLIEK 
Koningsdag zal anders zijn dan andere jaren. Daarom slaat de horeca in de Gemeente Vlissingen de handen in een en bezorgen jou een Koningsdag om nooit te vergeten! Nieuwsgierig? Check www.invlissingen.nl/soep en geef jezelf, je vader & moeder of opa & oma gratis op!

Deze actie is een initiatief van De Dighter Café Restaurant SOIF Dighter bij u Thuis Café De Concurrent Brasserie Jong De Gevangentoren Solskin Brasserie BLVD Panta Rhei Vlissingen Boven Zee Strandrestaurant Indisch Restaurant Bandoeng SEC Catering Sligro Vlissingen Van Ruiten & Floresse Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Distributieweg 6-8
4387 PL Vlissingen
Telefoon:
0118-480999
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters