Scroll Top
Van Ruiten & Floresse

VR&F in Vlissingen is een groothandel in aardappelen, groenten, fruit. Wij leveren aan de horeca-, verzorgings- en instellingskeukens en alle andere grootverbruikers in Zeeland en de nabije omgeving.

Ons moderne bedrijf is voorzien van een eigen verwerkingsruimte met de nieuwste apparatuur. Uiteraard werken wij volledig volgens de eisen van de HACCP.

Ons enthousiaste team is dagelijks bezig om ons assortiment up-to-date te houden en te verbreden. We spelen in op trends en nieuwe ontwikkelingen, waarbij de wensen van onze afnemers centraal staan.

Nieuws gerelateerd aan Van Ruiten & Floresse
27 apr: Koningsdag Soep actie aftermovie

De glimlach op het gezicht van alle 70-plussers was het grootste cadeau voor de horeca vandaag. Wat een groot succes om 1.143 ouderen van de Gemeente Vlissingen blij te maken met een gratis kopje soep.
Hopelijk mag de horeca binnenkort weer open en kunnen ze allemaal persoonlijk bedankt worden.

Deze actie is mogelijk gemaakt door: De Dighter, Café Restaurant SOIF, Dighter bij u Thuis, Café De Concurrent, Brasserie Jong, De Gevangentoren, Brasserie BLVD, Panta Rhei Vlissingen, Boven Zee Strandrestaurant, Indisch Restaurant Bandoeng, Hotel Restaurant Solskin, SEC Catering, Sligro Vlissingen, Van Ruiten & Floresse, Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel.

20 apr: Koningsdag Soep actie oproep

 HOOGGEËERD PUBLIEK 
Koningsdag zal anders zijn dan andere jaren. Daarom slaat de horeca in de Gemeente Vlissingen de handen in een en bezorgen jou een Koningsdag om nooit te vergeten! Nieuwsgierig? Check www.invlissingen.nl/soep en geef jezelf, je vader & moeder of opa & oma gratis op!

Deze actie is een initiatief van De Dighter Café Restaurant SOIF Dighter bij u Thuis Café De Concurrent Brasserie Jong De Gevangentoren Solskin Brasserie BLVD Panta Rhei Vlissingen Boven Zee Strandrestaurant Indisch Restaurant Bandoeng SEC Catering Sligro Vlissingen Van Ruiten & Floresse Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: in verband met het Coronavirus kunnen de openingstijden van deze locatie afwijken.

Adres:
Distributieweg 6-8
4387 PL Vlissingen
Telefoon:
0118-480999
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters