Scroll Top
Hotel Restaurant Solskin
Hotel Restaurant Solskin

Het weer slaat om en we hebben de zomer al in onze bol: tijd om erop uit te gaan. Lekker uitwaaien aan zee, winkels bezoeken of flaneren over de langste boulevard van Nederland? Ga dan een weekendje weg naar Vlissingen.

Uw verblijf in Vlissingen is niet compleet zonder een passende overnachting. Maar welk hotel zorgt voor het èchte Zeeland gevoel? Vlissingen telt een groot aantal hotels met uitzicht op de Westerschelde, waaronder Hotel-Restaurant Solskin. Wanneer u een nacht boekt in het Solskin hotel, bent u nog geen 200 meter verwijdert van de kust. Vanuit uw hotel raam ziet u dagelijks reusachtige schepen die van of naar de haven varen.

In ons restaurant hebben we het uitzicht naar binnen gebracht. De maritieme stijl in ons restaurant zorgt voor een warme sfeer. Wij bieden u de keuze om onze voortreffelijke gerechten in een gangenmenu te bestellen of à-la-carte.

Nieuws gerelateerd aan Hotel Restaurant Solskin
27 apr: Koningsdag Soep actie aftermovie

De glimlach op het gezicht van alle 70-plussers was het grootste cadeau voor de horeca vandaag. Wat een groot succes om 1.143 ouderen van de Gemeente Vlissingen blij te maken met een gratis kopje soep.
Hopelijk mag de horeca binnenkort weer open en kunnen ze allemaal persoonlijk bedankt worden.

Deze actie is mogelijk gemaakt door: De Dighter, Café Restaurant SOIF, Dighter bij u Thuis, Café De Concurrent, Brasserie Jong, De Gevangentoren, Brasserie BLVD, Panta Rhei Vlissingen, Boven Zee Strandrestaurant, Indisch Restaurant Bandoeng, Hotel Restaurant Solskin, SEC Catering, Sligro Vlissingen, Van Ruiten & Floresse, Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel.

Openingstijden

maandag10:00 - 22:00
dinsdag10:00 - 22:00
woensdag10:00 - 22:00
donderdag10:00 - 22:00
vrijdag10:00 - 22:00
zaterdag10:00 - 22:00
zondag10:00 - 22:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Boulevard Bankert 58
4382 AC Vlissingen
Telefoon:
0118-417350
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters