Scroll Top
L & C Elektro

L&C Elektro, gevestigd in het prachtige Vlissingen, is een ware schatkamer voor al uw elektronische behoeften. De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan elektronische producten en diensten om te voorzien in al uw wensen en verlangens. Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten, computeraccessoires, audio- en videoproducten of behoefte heeft aan elektronische reparaties, bij L&C Elektro bent u aan het juiste adres.

Wat deze winkel echt onderscheidt, is het vriendelijke en deskundige personeel dat altijd klaarstaat om u te assisteren bij het vinden van het perfecte product of om al uw vragen te beantwoorden. De reputatie van L&C Elektro in de Vlissingse gemeenschap is buitengewoon positief, dankzij hun ongeëvenaarde klantenservice en hoogwaardige productaanbod.

Zoeken

Wanneer u op zoek bent naar elektronica in Vlissingen, hoeft u niet verder te zoeken dan L&C Elektro. Hier zult u met open armen worden ontvangen en deskundig worden bijgestaan bij het vinden van de elektronica die aansluit bij uw behoeften. Of het nu gaat om de nieuwste huishoudelijke gadgets, accessoires om uw computer te optimaliseren, geavanceerde audiovisuele apparatuur of als u behoefte heeft aan vakkundige reparaties, L&C Elektro heeft het allemaal.

Dus, of u nu een doorgewinterde techneut bent of gewoon op zoek bent naar de nieuwste elektronische snufjes, L&C Elektro staat voor u klaar in Vlissingen. Hun toewijding aan klanttevredenheid en uitmuntendheid in elektronica maken hen de voor de hand liggende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronische oplossingen.

Nieuws gerelateerd aan L & C Elktro

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag10:00 - 17:00
woensdag10:00 - 17:00
donderdag10:00 - 17:00
vrijdag10:00 - 17:00
zaterdag10:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 64
4381 EG Vlissingen
Telefoon:
0118-413049
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters