Scroll Top
Bij L&C Elektro kan je terecht voor werkelijk alles!

Al meer dan twee decennia beheren Cees en Linda de elektro speciaalzaak gevestigd in de Walstraat van Vlissingen. Hun winkel biedt een uitgebreid assortiment, variërend van wasmachines en koelkasten tot televisies en klein huishoudelijk apparatuur. Met een toewijding aan uitmuntende service, streven ze ernaar om aan alle behoeften van hun klanten te voldoen. maar 1 ding is zeker, Bij L&C Elektro kan je terecht voor werkelijk alles!

Of het nu gaat om de nieuwste technologische snufjes of meer traditionele huishoudelijke apparaten, bij Cees en Linda is niets te gek. Ze hebben zich gevestigd als vertrouwde experts in elektroproducten, altijd klaar om hun klanten te adviseren en te assisteren bij hun aankopen.

Wat Vlissingen betreft, straalt Linda van trots wanneer ze zegt: “Ja, dat is écht mijn stad!” De band tussen de ondernemers en de stad is niet alleen professioneel maar ook persoonlijk. Ze voelen zich sterk verbonden met de gemeenschap en streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van hun medebewoners.

In een snel evoluerende wereld van elektronica en apparaten, blijven Cees en Linda een baken van stabiliteit en expertise in Vlissingen.

 

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters