Scroll Top
Al het lekkers bij Ongelooflijk lekker!

Wie is er niet bekend mee? Het is mogelijk het meest bescheiden winkeltje van Vlissingen. Gedurende vele jaren bood Smits Kaas haar verrukkelijke assortiment aan in de Walstraat. Echter, al meer dan zes jaar is het nu Henk van Noort van Ongelooflijk Lekker die de leiding heeft, en hij presenteert overheerlijke kazen, noten en chocolade – stuk voor stuk verrukkelijk!

Het winkeltje, dat zijn oorsprong vond in de Walstraat, heeft een rijke geschiedenis van culinaire genoegens. Sinds Henk van Noort de teugels in handen heeft genomen, is het uitgegroeid tot een ware schatkamer voor fijnproevers. Het is een waar genot om te ontdekken wat dit pittoreske etablissement te bieden heeft.

Ongelooflijk Lekker, onder het beheer van Henk van Noort, is een smaakvolle bestemming geworden voor liefhebbers van hoogwaardige kazen, knapperige noten en verleidelijke chocolade. Al meer dan een half decennium heeft het winkeltje zijn deuren wijd geopend voor iedereen die op zoek is naar culinaire verwennerijen.

Dus, als je op zoek bent naar een smaakvolle ervaring in Vlissingen, zoek dan al het lekkers bij Ongelooflijk Lekker. Henk van Noort staat klaar om je te verwelkomen in dit charmante stukje paradijs voor de zintuigen. Kom binnen, ontdek en geniet van de onweerstaanbare lekkernijen die hier te vinden zijn!

 

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters