Scroll Top
Anna van Chiel: nog echt persoonlijk

Dennis Phoelich, een doorgewinterde horecaondernemer in Vlissingen met meer dan twintig jaar ervaring, heeft met succes Anna van Chiel geopend aan de Kleine Markt in het stadscentrum. Zijn staat van dienst is indrukwekkend, en dit komt tot uiting in het florerende restaurant en hotel.

Sjoerd Alewijnse, de gepassioneerde chef-kok van Anna van Chiel: Nog echt persoonlijk, benadrukt dat gasten de hele dag kunnen genieten van de unieke ervaring die het hotel en restaurant te bieden hebben. De kleinschaligheid van de onderneming draagt bij aan een echt persoonlijke sfeer, waardoor gasten zich direct op hun gemak voelen.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen moment midden in het centrum van Vlissingen, een bezoek aan Anna van Chiel aan de Kleine Markt is een absolute aanrader. De warme ambiance, gecombineerd met de culinaire hoogstandjes van chef-kok Sjoerd Alewijnse, zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Het restaurant en hotel vormen samen een harmonieuze plek waar gastvrijheid en kwaliteit samenkomen.

Met Dennis Phoelich als toegewijde eigenaar en Sjoerd Alewijnse als gepassioneerde chef-kok, heeft Anna van Chiel zich gevestigd als een geliefde bestemming voor wie op zoek is naar een authentieke en persoonlijke culinaire ervaring in het hart van Vlissingen.

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters