Scroll Top
Bakker Bart in Vlissingen

Adnan Rastoder is verheugd over zijn beslissing om franchisenemer te worden van Bakker Bart in Vlissingen. Bakker Bart biedt een assortiment van vers brood, gebakjes en belegde broodjes vanuit de broodjescorner. Wat betreft Adnans favoriete broodje uit de broodjescorner, gaat zijn voorkeur uiteindelijk uit naar het broodje carpaccio.

Volgens Adnan maakt de gezelligheid en sfeer in Vlissingen de stad bruisend, hoewel hij af en toe hoort dat sommige mensen Vlissingen niet als bruisend ervaren. Door samenwerking tussen ondernemers zullen ook deze mensen de levendigheid van de stad Vlissingen gaan waarderen.

Heb je zin in een heerlijk belegd broodje? Haal dan een broodje uit de broodjescorner van Bakker Bart in de Lange Zelke in Vlissingen! De diverse keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat er voor iedereen iets lekkers te vinden is, of je nu van hartig of zoet houdt. De combinatie van verse ingrediënten en vakmanschap maakt de broodjes van Bakker Bart een smakelijke traktatie voor elke gelegenheid.

Als franchisenemer voelt Adnan zich betrokken bij de lokale gemeenschap en wil hij bijdragen aan de positieve beleving van Vlissingen. Door de unieke sfeer van de stad te benadrukken en mensen samen te brengen met heerlijke broodjes, hoopt Adnan dat Vlissingen voor iedereen als bruisend en levendig zal worden ervaren. Kom langs bij Bakker Bart en proef zelf de smaakvolle creaties die deze broodjescorner te bieden heeft!

 

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters