Scroll Top
Bevrijdingsfestival Zeeland heeft nieuw festivalhart

Het Bevrijdingsfestival Zeeland staat voor een sprankelende verandering met zijn gloednieuwe festivalhart. Dit jaar ondergaat een deel van het festival een verhuisoperatie naar het dynamische Scheldekwartier. Onder de betoverende vleugels van dit nieuwe festivalhart vinden prominente onderdelen zoals het Plein van de Vrijheid, het hoofdpodium en de Liberty Dance Stage een nieuwe thuisbasis.

Pieter Ventevogel, de bezielde directeur van het Cultuurwerf Vlissingen, deelt enthousiast wat de festivalgangers juist dit jaar kunnen verwachten en het wijst de weg naar de kloppende festivalader!

Het Plein van de Vrijheid, doordrenkt van historische betekenis, zal bruisen van activiteiten die de vrijheid vieren. Het hoofdpodium zal dienen als het episch centrum van muzikale explosies, waar diverse artiesten de menigte in vervoering brengen met hun klanken. De Liberty Dance Stage biedt een podium voor dansliefhebbers, waar de beats van vrijheid door de lucht zullen galmen.

Het Scheldekwartier, als nieuwe locatie, belooft een verfrissende festivalervaring te bieden, doordrenkt met een bruisende energie die de festiviteiten naar nieuwe hoogten stuwt. Een uitnodiging aan alle feestgangers om de website www.bevrijdingsfestivalzeeland.nl in de gaten te houden voor de meest actuele informatie, zodat ze geen moment van deze bevrijdende viering missen.

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters