Scroll Top
Binnenstad bruist tijdens Film by the Sea

Dit weekend markeert het begin van het Film by the Sea filmfestival en de binnenstad bruist ervan. De ondernemers in de binnenstad zien dit als een uitgelezen kans om het hart van de stad te laten bruisen van filmische energie.

Marije Coenen-Jobse, spreekbuis namens de ondernemersvereniging, enthousiasmeert over de diverse activiteiten die zowel dit als volgend weekend plaatsvinden. De Lange Zelke wordt getransformeerd tot een glamoureuze catwalk met een uitgestrekte rode loper, waarop een modeshow het publiek zal betoveren. Maar dat is niet alles; de binnenstad nodigt ook uit tot het genieten van live muziek en een scala aan ander entertainment.

De festiviteiten zullen een onmiskenbare sfeer van creativiteit en plezier met zich meebrengen. Verschillende winkels zullen hun deuren openen met speciale aanbiedingen en activiteiten, waardoor het winkelen in de binnenstad een unieke ervaring wordt. Deelnemende horecagelegenheden zullen culinaire hoogstandjes serveren, afgestemd op het filmthema dat de stad in zijn greep heeft.

Kortom, het Film by the Sea weekend belooft niet alleen een feest voor filmliefhebbers te zijn, maar ook een unieke gelegenheid om de veelzijdigheid van de binnenstad te ervaren. Of je nu graag in de schijnwerpers staat op de rode loper, geniet van diverse vormen van entertainment of de lokale gastronomie verkent, er is voor elk wat wils tijdens dit bruisende evenement in het hart van de stad.

 

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters