Boven Zee Strandrestaurant

Bij Boven Zee maken we gebruik van al het goede dat Zeeland rijk is. Uit de zee, waar we misschien wel het mooiste uitzicht van heel Nederland over hebben, maar ook van het land, waar de rust en natuur nog steeds heerser zijn.

Die luxe aan producten en het pure van de Zeeuwse natuur brengen we terug op het bord. Ontdek onze creatieve stijl, start uw beleving met een van onze originele amuses. Geniet extra door de met zorg uitgekozen wijnen of doe er een schepje bovenop met één van onze cocktails.

Water bij aankomst en brood op tafel, zijn voor ons een basisprincipe. Nadat we u hebben meegenomen in de mogelijkheden die Boven Zee u biedt,  laat u zich volledig in de watten leggen en u hoeft alleen nog maar te genieten. Dat is Boven Zee.

Nieuws gerelateerd aan Boven Zee Strandrestaurant
27 apr: Koningsdag Soep actie aftermovie

De glimlach op het gezicht van alle 70-plussers was het grootste cadeau voor de horeca vandaag. Wat een groot succes om 1.143 ouderen van de Gemeente Vlissingen blij te maken met een gratis kopje soep.
Hopelijk mag de horeca binnenkort weer open en kunnen ze allemaal persoonlijk bedankt worden.

Deze actie is mogelijk gemaakt door: De Dighter, Café Restaurant SOIF, Dighter bij u Thuis, Café De Concurrent, Brasserie Jong, De Gevangentoren, Brasserie BLVD, Panta Rhei Vlissingen, Boven Zee Strandrestaurant, Indisch Restaurant Bandoeng, Hotel Restaurant Solskin, SEC Catering, Sligro Vlissingen, Van Ruiten & Floresse, Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel.

20 apr: Koningsdag Soep actie oproep

 HOOGGEËERD PUBLIEK 
Koningsdag zal anders zijn dan andere jaren. Daarom slaat de horeca in de Gemeente Vlissingen de handen in een en bezorgen jou een Koningsdag om nooit te vergeten! Nieuwsgierig? Check www.invlissingen.nl/soep en geef jezelf, je vader & moeder of opa & oma gratis op!

Deze actie is een initiatief van De Dighter Café Restaurant SOIF Dighter bij u Thuis Café De Concurrent Brasserie Jong De Gevangentoren Solskin Brasserie BLVD Panta Rhei Vlissingen Boven Zee Strandrestaurant Indisch Restaurant Bandoeng SEC Catering Sligro Vlissingen Van Ruiten & Floresse Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag12:00 - 22:00
woensdag12:00 - 22:00
donderdag12:00 - 22:00
vrijdag12:00 - 22:00
zaterdag12:00 - 22:00
zondag12:00 - 17:00

Let op: in verband met het Coronavirus kunnen de openingstijden van deze locatie afwijken.

Adres:
Nollehoofd 5
4384 LT Vlissingen
Telefoon:
0118-414532
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish