Scroll Top
Boven Zee Strandrestaurant

Bij Boven Zee putten we uit de overvloed van prachtige natuurlijke schatten die Zeeland te bieden heeft. Van de uitgestrekte zee, waar we gezegend zijn met het adembenemend mooiste uitzicht in heel Nederland, tot het weidse landschap waar de serene rust en ongerepte natuur nog altijd heersen.

De weelde aan producten en de ongereptheid van de Zeeuwse natuur vormen de essentie van onze culinaire visie, en deze pracht brengen we met passie op uw bord. Laat u verleiden door onze creatieve stijl en begin uw smaakvolle reis met een van onze unieke amuses. Maak uw ervaring compleet met een zorgvuldig geselecteerde wijn, of verwen uzelf met een van onze verfijnde cocktails.

Onze details

Bij Boven Zee hechten we waarde aan de kleine details. Bij aankomst krijgt u meteen een glas verfrissend water en versgebakken brood op tafel. Voor ons zijn dit de basisprincipes van gastvrijheid. Nadat we u hebben meegenomen door de verrukkelijke mogelijkheden die Boven Zee te bieden heeft, nemen we graag de touwtjes in handen zodat u zich volledig kunt ontspannen en genieten. Dit is wat Boven Zee te bieden heeft.

In ons restaurant proeft u Zeeland in al zijn pracht en praal, met gerechten die de rijke tradities van de streek omarmen en tegelijkertijd een eigentijdse twist geven. Onze keukenbrigade werkt met passie en vakmanschap, en onze bedieningsmedewerkers zorgen ervoor dat u zich welkom en verwend voelt.

Kies voor een onvergetelijke culinaire belevenis en laat ons u meenemen op een smaakvolle reis door Zeeland. Bij Boven Zee bent u verzekerd van een unieke ervaring waarbij de Zeeuwse schoonheid en smaak centraal staan. Ons doel is om uw zintuigen te prikkelen en u een onvergetelijke herinnering te bezorgen. Dat is Boven Zee in een notendop, een eerbetoon aan de prachtige provincie Zeeland.

Nieuws gerelateerd aan Boven Zee Strandrestaurant
27 apr: Koningsdag Soep actie aftermovie

De glimlach op het gezicht van alle 70-plussers was het grootste cadeau voor de horeca vandaag. Wat een groot succes om 1.143 ouderen van de Gemeente Vlissingen blij te maken met een gratis kopje soep.
Hopelijk mag de horeca binnenkort weer open en kunnen ze allemaal persoonlijk bedankt worden.

Deze actie is mogelijk gemaakt door: De Dighter, Café Restaurant SOIF, Dighter bij u Thuis, Café De Concurrent, Brasserie Jong, De Gevangentoren, Brasserie BLVD, Panta Rhei Vlissingen, Boven Zee Strandrestaurant, Indisch Restaurant Bandoeng, Hotel Restaurant Solskin, SEC Catering, Sligro Vlissingen, Van Ruiten & Floresse, Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel.

20 apr: Koningsdag Soep actie oproep

 HOOGGEËERD PUBLIEK 
Koningsdag zal anders zijn dan andere jaren. Daarom slaat de horeca in de Gemeente Vlissingen de handen in een en bezorgen jou een Koningsdag om nooit te vergeten! Nieuwsgierig? Check www.invlissingen.nl/soep en geef jezelf, je vader & moeder of opa & oma gratis op!

Deze actie is een initiatief van De Dighter Café Restaurant SOIF Dighter bij u Thuis Café De Concurrent Brasserie Jong De Gevangentoren Solskin Brasserie BLVD Panta Rhei Vlissingen Boven Zee Strandrestaurant Indisch Restaurant Bandoeng SEC Catering Sligro Vlissingen Van Ruiten & Floresse Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag12:00 - 22:00
woensdag12:00 - 22:00
donderdag12:00 - 22:00
vrijdag12:00 - 22:00
zaterdag12:00 - 22:00
zondag12:00 - 17:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Nollehoofd 5
4384 LT Vlissingen
Telefoon:
0118-414532
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters