Scroll Top
Brandnew van alle merken thuis

In december 2021 werd Ricardo Hendrikse aan boord gehaald bij BRANDNEW in Vlissingen. Met een schat aan ervaring opgedaan bij gerenommeerde winkels zoals The Sting en Score, slaagt hij erin om ook in Vlissingen high-end merken zoals Tommy Hilfiger en Hugo Boss aantrekkelijk te maken voor het publiek.

Bij BRANDNEW zijn alle merken thuis, wat betekent dat bijna elke week nieuwe kleding in de winkel te vinden is. Deze constante vernieuwing houdt de winkel fris en dynamisch, waardoor klanten steeds weer nieuwe items kunnen ontdekken.

Volgens Ricardo is deze inzet niet beperkt tot de winkel zelf. Hij gelooft dat het gehele beeld van Vlissingen opnieuw wordt aangepakt. Met de komst van nieuwe winkels en ondernemers ondergaat de stad een ware transformatie. De positieve ontwikkelingen beperken zich echter niet tot het commerciële aspect.

De bouw van nieuwe woningen draagt ook bij aan de levendigheid van Vlissingen. De stad bruist niet alleen vanwege de winkels en ondernemingen, maar ook door de groeiende gemeenschap en de toevoeging van moderne woongelegenheden. Hierdoor ontstaat een synergie die Vlissingen nieuw leven inblaast en het tot een aantrekkelijke bestemming maakt.

Ricardo Hendrikse speelt een cruciale rol in deze positieve ontwikkelingen door zijn bijdrage aan de uitstraling en aantrekkingskracht van BRANDNEW, waardoor het een essentieel onderdeel wordt van de vernieuwde dynamiek die Vlissingen kenmerkt.

 

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters