Scroll Top
Brasserie BLVD

Brasserie BLVD opende haar deuren in mei 2014, waarmee het een prachtige toevoeging werd aan de Vlissingse boulevard. De naam ‘BLVD’ is een afkorting van boulevard, een verwijzing naar de betoverende locatie van het restaurant aan het begin van de boulevard. Al tientallen jaren is de Vlissingse boulevard de ideale plek om te ontspannen, mensen te ontmoeten, te genieten van steeds veranderende vergezichten en het voorbijvaren van majestueuze schepen.

Bij Brasserie BLVD kunnen gasten deze unieke sfeer beleven en combineren met een verscheidenheid aan culinaire ervaringen. Of je nu zin hebt in een ontspannen kopje koffie met huisgemaakt gebak, een smakelijke lunch, of een gezellig en overheerlijk diner, BLVD staat voor je klaar. Het restaurant is dagelijks geopend, met uitzondering van dinsdagen in de maanden november tot en met februari, vanaf 10 uur ‘s ochtends.

Het toegewijde team van Brasserie BLVD heeft als missie om elke gast zich welkom te laten voelen en zoveel mogelijk tegemoet te komen aan hun wensen en verwachtingen. Naast onze reguliere menukaart bieden we ook seizoensgebonden specialiteiten die rekening houden met de unieke smaken en ingrediënten die elk seizoen te bieden heeft. Of je nu komt voor de warmte van onze gastvrijheid, de prachtige locatie aan de boulevard, of de heerlijke gerechten, Brasserie BLVD is de ideale bestemming voor een onvergetelijke culinaire ervaring aan de Zeeuwse kust.

Nieuws gerelateerd aan Brasserie BLVD
27 apr: Koningsdag Soep actie aftermovie

De glimlach op het gezicht van alle 70-plussers was het grootste cadeau voor de horeca vandaag. Wat een groot succes om 1.143 ouderen van de Gemeente Vlissingen blij te maken met een gratis kopje soep.
Hopelijk mag de horeca binnenkort weer open en kunnen ze allemaal persoonlijk bedankt worden.

Deze actie is mogelijk gemaakt door: De Dighter, Café Restaurant SOIF, Dighter bij u Thuis, Café De Concurrent, Brasserie Jong, De Gevangentoren, Brasserie BLVD, Panta Rhei Vlissingen, Boven Zee Strandrestaurant, Indisch Restaurant Bandoeng, Hotel Restaurant Solskin, SEC Catering, Sligro Vlissingen, Van Ruiten & Floresse, Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel.

20 apr: Koningsdag Soep actie oproep

 HOOGGEËERD PUBLIEK 
Koningsdag zal anders zijn dan andere jaren. Daarom slaat de horeca in de Gemeente Vlissingen de handen in een en bezorgen jou een Koningsdag om nooit te vergeten! Nieuwsgierig? Check www.invlissingen.nl/soep en geef jezelf, je vader & moeder of opa & oma gratis op!

Deze actie is een initiatief van De Dighter Café Restaurant SOIF Dighter bij u Thuis Café De Concurrent Brasserie Jong De Gevangentoren Solskin Brasserie BLVD Panta Rhei Vlissingen Boven Zee Strandrestaurant Indisch Restaurant Bandoeng SEC Catering Sligro Vlissingen Van Ruiten & Floresse Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel

Openingstijden

maandag10:00 - 22:00
dinsdag10:00 - 22:00
woensdag10:00 - 22:00
donderdag10:00 - 22:00
vrijdag10:00 - 22:00
zaterdag10:00 - 22:00
zondag10:00 - 22:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Boulevard Evertsen 9
4382 AG Vlissingen
Telefoon:
0118-853035
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters