Scroll Top
Café De Concurrent

De Concurrent is een authentiek bruin café met een rijke geschiedenis van maar liefst 30 jaar. Van ‘s ochtends tot ‘s avonds bieden we een warm welkom aan onze gasten, zowel op ons zonnige terras als in ons sfeervolle bruine café. Geniet overdag van een smakelijke lunch vergezeld van een verfrissend drankje, of kies ervoor om binnen in ons café te vertoeven. Onze dinerkaart, hoewel eenvoudig, belooft een culinaire ervaring die compleet is.

Wanneer de avond valt, transformeert De Concurrent tot dé plek om ontspannen te genieten van een drankje terwijl je wordt omringd door een gezellige ambiance en sfeervolle muziek. In het weekend ondergaat de setting een gedaanteverwisseling als de stoelen en tafels plaatsmaken voor een podium. Elke week schittert een andere band op dit podium, wat het café vult met opzwepende live muziek. Wil je weten welke band binnenkort optreedt? Bekijk dan onze agenda en kom gezellig langs om te genieten van een geweldige avond.

Kom Samen

De Concurrent is niet zomaar een café; het is een plek waar gasten samenkomen om te genieten van heerlijke maaltijden, verfrissende drankjes, live muziek, en bovenal, gezelligheid. Met een geschiedenis van drie decennia, bieden wij een unieke ervaring die je niet wilt missen. We heten je van harte welkom en hopen je snel te zien in ons bruine café vol karakter en traditie.

Nieuws gerelateerd aan Café De Concurrent
27 apr: Koningsdag Soep actie aftermovie

De glimlach op het gezicht van alle 70-plussers was het grootste cadeau voor de horeca vandaag. Wat een groot succes om 1.143 ouderen van de Gemeente Vlissingen blij te maken met een gratis kopje soep.
Hopelijk mag de horeca binnenkort weer open en kunnen ze allemaal persoonlijk bedankt worden.

Deze actie is mogelijk gemaakt door: De Dighter, Café Restaurant SOIF, Dighter bij u Thuis, Café De Concurrent, Brasserie Jong, De Gevangentoren, Brasserie BLVD, Panta Rhei Vlissingen, Boven Zee Strandrestaurant, Indisch Restaurant Bandoeng, Hotel Restaurant Solskin, SEC Catering, Sligro Vlissingen, Van Ruiten & Floresse, Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel.

20 apr: Koningsdag Soep actie oproep

 HOOGGEËERD PUBLIEK 
Koningsdag zal anders zijn dan andere jaren. Daarom slaat de horeca in de Gemeente Vlissingen de handen in een en bezorgen jou een Koningsdag om nooit te vergeten! Nieuwsgierig? Check www.invlissingen.nl/soep en geef jezelf, je vader & moeder of opa & oma gratis op!

Deze actie is een initiatief van De Dighter Café Restaurant SOIF Dighter bij u Thuis Café De Concurrent Brasserie Jong De Gevangentoren Solskin Brasserie BLVD Panta Rhei Vlissingen Boven Zee Strandrestaurant Indisch Restaurant Bandoeng SEC Catering Sligro Vlissingen Van Ruiten & Floresse Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel

Openingstijden

maandag11:00 - 0:00
dinsdag11:00 - 0:00
woensdag11:00 - 0:00
donderdag11:00 - 3:00
vrijdag11:00 - 3:00
zaterdag11:00 - 3:00
zondag11:00 - 0:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Bellamypark 22
4381 CK Vlissingen
Telefoon:
0118-419476
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters