Scroll Top
Carla: écht OP&TOP ZIJ!

Carla Willems, de trotse eigenaresse van de écht OP&TOP ZIJ, begon haar ondernemersreis met het verlangen naar vrijheid, een zoektocht die zo’n 17 jaar geleden begon in de sfeervolle damesmodewinkel aan de Lange Zelke.

Voor Carla is Vlissingen niet zomaar een stad; het is dé stad van mogelijkheden. Deze eigenschap maakt het ondernemerschap hier enerzijds bruisend en anderzijds gezellig. Volgens Carla zal Vlissingen over vijf jaar een ware ‘boom’ ervaren, zij het zonder de hoofdletter ‘B’, zoals ze graag benadrukt in verwijzing naar de charmante straatjes van Walcheren.

De Lange Zelke fungeert als het levendige toneel waar Carla haar passie voor ondernemen tot uiting brengt. In deze boetiek, die gedurende de afgelopen 17 jaar haar thuisbasis is geweest, heeft ze niet alleen een modezaak opgebouwd, maar ook een gevoel van vrijheid en zelfexpressie gecultiveerd.

Carla’s visie op Vlissingen als een bruisende stad van mogelijkheden weerspiegelt zich in haar benadering van ondernemen. Het is een plaats waar creativiteit en zakelijk inzicht samenkomen, gedreven door de overtuiging dat de negen schilderachtige straatjes van Walcheren een unieke en florissante toekomst tegemoet gaan.

Terwijl Carla terugkijkt op haar 17-jarige ondernemersavontuur, koestert ze niet alleen de groei van haar modezaak maar ook de bloeiende gemeenschap die ze mede heeft helpen vormgeven in het hart van Vlissingen.

 

Bekijk hier de webiste

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters