Scroll Top
CCXL Theater

CineCity XL in Vlissingen biedt de perfecte gelegenheid voor een gezellig avondje uit. Gelegen achter de boulevard en op loopafstand van het centrum tref je hier hét cultuurpodium van Zeeland. Los van het altijd actuele en gevarieerde filmprogramma heeft deze bioscoop namelijk nog veel meer te bieden.

Zo kun je bijvoorbeeld romantisch uit eten voor de film, of lekker een drankje doen na afloop in het CineCafé. Bekend om zijn ruim en gevarieerd aanbod kun je jouw bioscoopbezoek hier zeker compleet maken. Zelfs als je niet naar de film gaat, is het CineCafé uiterst geschikt voor een leuke en gezellige avond. Tip van de dag: elke maandagavond is het quizavond vanaf 19.30!

Kinderfeestjes

Ook voor kinderen is CineCity werkelijk een feest. Je kunt zelfs je eigen kinderfeestje vieren met een versierde tafel, frietjes en zelfs een cadeautje! Jaarlijks worden er allerlei evenementen georganiseerd en vinden er verschillende leuke activiteiten plaats. Maar de kroon wordt toch echt gespannen door de CCXL Theater Kidsclub! Waar kinderen hun ogen kunnen uitkijken naar hilarische voorstellingen.

De grootste troef van CineCity is uiteraard niet alléén voor kinderen. De Theaterzaal telt maar liefst 700 comfortabele zitplaatsen en is daarmee de grootste zaal van Zeeland met een hydraulisch podium. In deze zaal kun je op 1 van de grootste doeken van Nederland (24 x 10 meter) genieten van spectaculaire bioscoopvoorstellingen, films, concerten, congressen of seminars. Omringd door het meest geavanceerde systeem Dolby Atmos ben je gegarandeerd van ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

Dus log uit op Netflix en ga eens lekker naar de bioscoop! Laat je hier verbazen door het moderne, multifunctionele CineCity in Vlissingen!

Nieuws gerelateerd aan CineCity Bioscoop

Openingstijden

maandag10:00 - 0:00
dinsdag10:00 - 0:00
woensdag10:00 - 0:00
donderdag10:00 - 0:00
vrijdag10:00 - 0:00
zaterdag10:00 - 0:00
zondag10:00 - 0:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Spuikomweg 1
4381 LZ Vlissingen
Telefoon:
0900-2463248
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters