Scroll Top
Première Slag om de Schelde
Dokbrug in Vlissingen
krijgt haar vorm

Gisteren vond de langverwachte première van “De Slag Om De Schelde” plaats in CineCity, en ook IN Vlissingen was van de partij. Onze redactie had het genoegen om regisseur Alain de Levita en de getalenteerde acteurs Susan Radder en Gijs Blom Official te interviewen. De film, gebaseerd op een aangrijpend historisch verhaal, bleek een ware cinematografische ervaring die je simpelweg niet mag missen.

“De Slag Om De Schelde” neemt het publiek mee op een reis door een cruciale periode in de geschiedenis. De regisseur, Alain de Levita, deelde zijn inzichten over het vertalen van deze indrukwekkende gebeurtenissen naar het witte doek en hoe het team erin slaagde de sfeer van die tijd vast te leggen. Susan Radder en Gijs Blom Official onthulden hun persoonlijke betrokkenheid bij hun personages en hoe het was om te acteren in een film die niet alleen entertainment biedt, maar ook een belangrijk historisch moment belicht.

Nu al een meesterwerk

De film wordt algemeen beschouwd als een meesterwerk, waarbij de regisseur en acteurs lof ontvangen voor hun overtuigende prestaties. Met prachtige cinematografie en een meeslepend verhaal slaagt “De Slag Om De Schelde” erin het publiek te boeien en te ontroeren.

IN Vlissingen was erbij om de première vast te leggen en de reacties van het publiek te peilen. De opwinding en lof die de film ontving, beloven een groot succes en een absolute must-see voor filmliefhebbers en geschiedenisfanaten. Kortom, “De Slag Om De Schelde” biedt niet alleen entertainment, maar ook een diepgaande reflectie op een belangrijk hoofdstuk uit het verleden.

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters