Scroll Top
Daarvoor weten mensen Mrs. Marcos te vinden

Vandaag vieren we met trots het twaalfjarig eigenaarschap van Marije Coenen-Jobse over haar winkel, Mrs. Marcos, gevestigd aan de levendige Sintjacobsstraat in Vlissingen sinds 2022. Deze boetiek is een schatkamer van kleurrijke kledingcollecties en unieke woonaccessoires, wat het tot een must-visit maakt voor liefhebbers van stijl en originaliteit. Marije onderscheidt zich met een combinatie van uitmuntende klantenservice en een assortiment dat je zelden elders tegenkomt, waardoor Mrs. Marcos een unieke plek is in de winkelwereld.

De kracht van Marije’s onderneming ligt in haar specialiteit: het verkopen van levendige kleuren en gedurfde prints die moeilijk elders te vinden zijn. Klanten weten haar winkel feilloos te vinden voor deze unieke stukken die hun persoonlijke stijl onderscheiden van de massa. In de woorden van Marije zelf: “Veel kleuren en prints verkopen, dat is eigenlijk mijn specialiteit. Mensen weten mij daarvoor te vinden.”

Een bruisende stad?

Nieuwsgierig waarom Marije Vlissingen beschouwt als een bruisende stad? Ontdek het verhaal achter haar liefde voor deze stad en laat je inspireren door het volledige interview. De passie en toewijding van Marije aan Mrs. Marcos maken het niet alleen een winkel, maar een bestemming waar klanten een unieke winkelervaring beleven. Dus, of je nu op zoek bent naar een opvallende outfit of een bijzonder woonaccessoire, Daarvoor weten mensen Mrs. Marcos te vinden en vindt je ongetwijfeld iets bijzonders dat je stijl en persoonlijkheid weerspiegelt.

Kortom, twaalf jaar lang heeft Marije met haar unieke visie en onderscheidende collecties haar stempel gedrukt op de modewereld van Vlissingen, en mensen blijven haar daarvoor vinden. De winkel is niet alleen een bron van stijl, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals en unieks.

 

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters