Scroll Top
De Veerkampjes Glamour Bingo is weer terug! 

Op 17 december is De Veerkampjes Glamour Bingo is weer terug, na het overweldigende succes van de vorige De Veerkampjes Glamour Bingo. Cindy en haar lieve sidekick Anna nodigen iedereen uit die zin heeft in een prachtige mooie avond vol entertainment en die ook dol is op een goede dosis ‘gezelligheid’ tijdens de Glamour bingo.

Deze avond, die maar liefst vijf en een half uur aan vermakelijkheid biedt, wat niet alleen plezier belooft, maar ook de kans om fantastische prijzen in de wacht te laten slepen. Wat de prijzen extra speciaal maakt, is dat ze voornamelijk afkomstig zijn van lokale ondernemers hier uit Vlissingen. Zo wordt niet alleen de bingo avond zelf, maar ook de lokale gemeenschap hiermee ondersteund.

Alle opbrengsten van zowel de loterij als de bingo gaan rechtstreeks naar het goede doel. De Veerkampjes hebben besloten om speeltuin Scheldekwartier te steunen, met als doel om de speeltuin Scheldekwartier volgend jaar te kunnen openen. Een prachtige manier om niet alleen plezier te beleven tijdens de bingo, maar ook een positieve impact te hebben op de lokale gemeenschap.

Wil je verzekerd zijn van een plekje tijdens deze glamoureuze bingo-avond? Scoor dan snel je kaarten op de Facebookpagina van de Veerkampjes Glamour Bingo. Wees er snel bij, want OP = OP. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een geweldige avond vol entertainment, prijzen en natuurlijk het steunen van een goed doel.

 

Bestel hier je tickets

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters