Scroll Top
Denk mee over de inrichting van de boulevards!

De boulevard in Vlissingen, een van de meest karakteristieke plekken die zowel door lokale bewoners als toeristen het hele jaar door bezocht wordt, staat nu open voor een gemeenschapsinspanning om de toekomst van de Evertsen- en Bankertboulevards vorm te geven. Denk mee over de inrichting van de boulevards!

Wij spraken recentelijk met wethouder Sem Stroosnijder om inzicht te krijgen in de plannen. Tot 1 maart 2022 heb je de gelegenheid om jouw ideeën over de herinrichting van deze prominente boulevards te delen. Alle ingediende voorstellen worden zorgvuldig geëvalueerd door de gemeente Vlissingen en zullen een rol spelen in het ontwerpproces.

Na het indienen van je ideeën is er ook de mogelijkheid om aan te geven dat je geïnteresseerd bent in deelname aan een van de twee klankbordgroepen. Uitgebreide informatie over dit participatieproces is beschikbaar op de officiële website van de gemeente Vlissingen: www.vlissingen.nl/boulevards. Het is tijd om je stem te laten horen en bij te dragen aan de transformatie van deze geliefde locaties die het hart vormen van het leven in Vlissingen. Jouw betrokkenheid is van cruciaal belang voor de verdere ontwikkeling van de Evertsen- en Bankertboulevards.

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters