Scroll Top
Elke dag een feest bij Stichting Dromen voor Duchenne

Frank van Ieperen, de bevlogen oprichter van Stichting Dromen voor Duchenne, straalt van enthousiasme! In zijn wereld is elke dag een viering, doordrenkt van toewijding aan een nobel doel! Het schenken van onvergetelijke momenten aan mensen die leven met de ziekte van Duchenne. Voor Frank is het glashelder: het leven van degenen die met deze uitdagende aandoening te maken hebben, zou dagelijks als een feest moeten aanvoelen.

Met hart en ziel zet Stichting Dromen voor Duchenne zich in om momenten van vreugde en onuitwisbare ervaringen te creëren voor degenen die getroffen zijn door Duchenne. Frank benadrukt dat deze inzet verre van een vluchtig lichtpuntje is; het is eerder een voortdurende viering van het leven voor deze bijzondere gemeenschap.

Voor diegenen die geïnspireerd zijn en hun steentje willen bijdragen als vrijwilliger, heeft Frank een suggestie. Werp snel een blik op de nieuwste vacatures via Vrijwilligerspunt Vlissingen. Hier liggen kansen om actief bij te dragen van dromen en het smeden van waardevolle herinneringen voor degenen die het meest verdienen.

Betrokkenheid

De betrokkenheid van vrijwilligers is cruciaal voor het succes van Stichting Dromen voor Duchenne. Door deel te nemen aan dit vrijwilligersinitiatief kunnen individuen een impact hebben op het leven van de Duchenne-gemeenschap. Hierdoor maken ze samen een verschil en een positieve invloed uitoefenen op het dagelijkse feest van het leven voor deze mensen. Neem die eerste stap naar vrijwilligerswerk en draag bij aan het vieren van het leven met Stichting Dromen voor Duchenne!

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters