Scroll Top
Eye Wish: voor gezonde ogen

Tien jaar geleden betrad Valerie ten Brink de wereld van Eye Wish, voor gezonde ogen, Opticiens, het bedrijf van haar ouders. Na diverse andere boeiende banen te hebben gehad, trok de optiekwereld haar bijzondere aandacht.

In de sfeervolle Walstraat biedt de opticien een uitgebreid assortiment brillen en contactlenzen, met daarnaast professionele oogmetingen en controles. Valerie benadrukt dat de focus van Eye Wish Opticiens ligt op de gezondheid van de ogen, waardoor de winkel zich specialiseert in medische aspecten.

De Vlissingse winkelstad onderscheidt zich door haar eigenzinnige inwoners, die precies weten wat ze willen. Dit aspect maakt het ondernemen in Vlissingen bijzonder aantrekkelijk en levendig. Valerie waardeert de levendigheid die de lokale bevolking met zich meebrengt, wat het ondernemersklimaat in de stad nog dynamischer maakt.

Als opticien is Valerie niet alleen gericht op het aanbieden van modieuze brillen, maar ook op het bevorderen van de algemene ooggezondheid. De klanten van Eye Wish Opticiens kunnen rekenen op hoogwaardige service, waarbij zowel stijl als medische zorg centraal staan.

In de afgelopen tien jaar heeft Valerie haar passie voor optiek verder ontwikkeld en heeft ze Eye Wish Opticiens zien groeien als een vertrouwd gezicht in Vlissingen. Met een sterke toewijding aan klanttevredenheid en ooggezondheid blijft Valerie een essentiële rol spelen in het welzijn van de Vlissingse gemeenschap.

 

Bekijk hier de pagina op INVlissingen: www.invlissingen.nl/eye-wish

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters