Scroll Top
Festival Onderstroom kan weer als vanouds doorgaan!

Festival Onderstroom kan weer als vanouds doorgaan en vindt dit jaar plaats van 8 tot met 10 juli op het Scheldekwartier en in de binnenstad van Vlissingen. Nóg meer dan andere jaren richt Festival Onderstroom zich op theater op straat, en heeft daarom een aantal spectaculaire acts in het programma opgenomen.

Programma

De groep Omnivolant komt met haar spectaculaire trapeze-act ‘Gravity is a mistake’ naar Vlissingen, en is daarmee één van de headliners van het festival. De heren van Surprise Effect verrassen met hun act door de wervelende combinatie van theater, acrobatiek, comedy en dansmoves. Dit is óók echt een must-see van het festival.

Calor

De Spaanse artiest Jean-Philippe Kikolas beleeft met zijn hartverwarmende éénmanscircus Calor op Festival Onderstroom zijn Nederlandse première. Kikolas speelt in een prachtig decor in de Machinefabriek een voorstelling met een wel heel actueel thema: een vluchteling is op zoek naar warmte. Die zoektocht wordt in een prachtig en intiem decor verbeeld door middel van allerlei circustechnieken en slapstick-capriolen. Een onvergetelijke voorstelling voor jong en oud.

Festivalhart

Het Festivalhart van Festival Onderstroom is dit jaar wederom op het Scheldekwartier en is gratis toegankelijk. Maar er zijn ook optredens in de gehele binnenstad, in het Stationsgebied en op de Westerscheldeferry. Op het Bellamypark vind je straattheater en mobiele acts langs de terrassen. Zaterdag 9 en zondag 10 juli is er op de Oude Markt een programma met Spaans thema.

Informatie

Het volledige programma van Festival Onderstroom Vlissingen vind je op de website festivalonderstroom.nl. Voor 5 verschillende festivalspecials (waaronder Calor) geldt er betaalde entree. Tickets zijn te koop via de site van de organisatie. Het Festivalhart is op vrijdag geopend van 15.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur en op zondag geopend van 13.00 tot 19.00 uur. Actuele informatie over Festival Onderstroom is te vinden op festivalonderstroom.nl.

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters