Scroll Top
Het Hyacintenhuis is op zoek naar naar buddy’s!

Het Hyacintenhuis is op zoek naar buddy’s! Het Hyacintenhuis in Vlissingen staat bekend om het samenbrengen van betaalbare en persoonlijke zorg voor haar 20 bewoners met dementie. Deze zorginstelling, gericht op kleinschaligheid, biedt een unieke omgeving waarin elke bewoner een eigen studio heeft. Het Hyacintenhuis onderscheidt zich door hoogwaardige zorg te leveren via een toegewijd team van professionals, die dagelijks vers bereide maaltijden verzorgen onder leiding van een ervaren kok.

Een bijzonder aspect van Het Hyacintenhuis is het voortdurende streven naar betrokkenheid van de gemeenschap. De zorginstelling nodigt actief vrijwilligers uit om deel te nemen aan het dagelijks leven van de bewoners. Er zijn diverse mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, waaronder het spelen van spelletjes met bewoners, het onderhouden van de tuin, assisteren tijdens maaltijden, wekelijkse wandelingen maken of helpen bij het organiseren van uitjes. De vrijwillige bijdrage van de gemeenschap draagt bij aan de warme en ondersteunende sfeer in Het Hyacintenhuis.

Vrijwilligerspunt

In een exclusieve reportage deelt Ineke Streekstra, een van de drijvende krachten achter de vrijwilligerscoƶrdinatie, meer inzicht in de diverse mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Ze belicht de waardevolle rol die vrijwilligers spelen in het verrijken van het dagelijks leven van de bewoners. Of het nu gaat om het delen van gezellige momenten, het koesteren van de natuur in de tuin, of het samenstellen van boeiende uitstapjes, vrijwilligers dragen bij aan de unieke leefomgeving die Het Hyacintenhuis biedt. Kom en ontdek hoe jij een verschil kunt maken in het leven van de bewoners door vrijwilliger te worden bij Het Hyacintenhuis.

 

Bekijk hier voor meer informatie

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters