Scroll Top
HZ Studenten Company Bootcamp groot success!

Afgelopen week verzamelden meer dan 160 studenten zich in de Lasloods in Vlissingen voor een inspirerend evenement. De bijeenkomst, georganiseerd door de HZ University en Dockwize, bood studenten de kans om samen te werken in teams en een innovatief idee voor een start-up te ontwikkelen en de HZ Student Company Bootcamp groot success!

Het proces begon met uitgebreide brainstormsessies, waarbij de studenten hun creativiteit de vrije loop lieten. Vervolgens gingen ze over tot gedegen onderzoek, het uitwerken van hun concept, en het toetsen van de levensvatbaarheid ervan op de markt door middel van interviews. Daarnaast werden persberichten opgesteld om hun ideeën te verspreiden.

Het hoogtepunt van het evenement was de pitch battle, waarin de studententeams hun uitgewerkte plannen presenteerden aan een kritisch publiek. Onder druk moesten ze hun ideeën helder en overtuigend overbrengen om de competitie te winnen.

Met begeleiding van ervaren professionals hebben de studenten hard gewerkt om hun plannen te perfectioneren. Deze hands-on ervaring stimuleert niet alleen creativiteit en innovatie, maar moedigt ook jong ondernemerschap aan op een vroeg stadium in hun academische carrière. De Lasloods fungeerde als een vruchtbare broedplaats voor ondernemende geesten, waar ideeën werden gesmeed en toekomstige ondernemers hun eerste stappen zetten op het pad van innovatie en succes.

 

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters