Scroll Top
IN Vlissingen steekt platform in nieuw jasje

VLISSINGEN – Ruim een jaar geleden is het platform invlissingen.nl gelanceerd en nu al presenteert Stichting IN Vlissingen Promotie het platform in een nieuw jasje. En niet geheel zonder reden.
De nieuwe koers van de stichting is toegespitst op inspireren, in de breedste zin van het woord.

Dat het nu al tijd was voor vernieuwing had voorzitter Dennis Castel ook niet direct verwacht: “We hebben een bijzonder jaar achter de rug. Ondernemers worden gedwongen anders te denken en hun communicatie steeds meer online te verrichten. Wij hebben gemerkt dat het platform IN Vlissingen in de smaak is gevallen bij inwoners, toeristen én ondernemers. We krijgen wekelijks aanvragen tot samenwerkingen om onze stad iedere dag een beetje zichtbaarder en mooier te maken”.

Omroep Zeeland
Luister hier het interview tijdens de ochtendshow met Remco van Schellen

Inspireren

We zijn afgelopen zomer met diverse mensen uit het bedrijfsleven en communicatieprofessionals samen gaan zitten om te kijken wat we op dat moment online aanboden. Maar met name waar er behoefte lag. Behoefte om zowel inwoner als toerist of toekomstig werknemer en bewoners van onze stad te informeren én te inspireren.

IN Vlissingen steekt platform in nieuw jasje. De website invlissingen.nl is klaar voor de toekomst en bestendig tegen snelle veranderingen in de maatschappij.

Stef van Eenennaam, verantwoordelijk voor de videoproducties: “Door te denken in kleinere nieuwsitems kunnen we meer en sneller mensen bereiken. Het jaar 2020 stond in het teken van uitgebreide reportages. Deze hebben we ook succesvol de wereld ingekregen. Maar tegelijkertijd ontstond er een vraag voor kort, actueel positief nieuws. Ook hier kunnen we nu aan voldoen binnen het vernieuwde invlissingen.nl”.

De komende maanden zal achter de schermen worden gewerkt aan diverse campagnes voor inwoners, toeristen en ondernemers om onze prachtige stad aan zee verder positief op de kaart te zetten. Dit doen we met online campagnes, videoreportages en bezoekers die we voorzien van het meest leuke en actuele nieuws.

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters
Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters