Scroll Top
Dokbrug in Vlissingen
krijgt haar vorm
Jaaroverzicht IN Vlissingen 2020

Namens IN Vlissingen willen we iedereen hartelijk een gezond en veilig 2021 wensen, te midden van deze feestdagen. Hey Jaaroverzicht IN Vlissingen 2020 zijn binnen  en et afgelopen jaar bracht uitdagingen met zich mee door de wereldwijde situatie, maar desondanks hebben we opmerkelijke hoogtepunten beleefd die we graag met jou delen in ons Jaaroverzicht 2020.

Te midden van de complexiteit van het afgelopen jaar hebben we samen als gemeenschap Vlissingen elke dag een beetje mooier gemaakt. Onze dank gaat uit naar alle ondernemers die hieraan hebben bijgedragen. Jullie inzet en veerkracht zijn van onschatbare waarde geweest.

Laten we, te midden van deze feestelijke periode, reflecteren op de positieve momenten en vooruitkijken naar een toekomst vol mogelijkheden. We hopen dat het komende jaar gevuld zal zijn met gezondheid, veiligheid en voorspoed voor iedereen in Vlissingen en daarbuiten en dat we weer gewoon kunnen doen.

IN Vlissingen kijkt uit naar een voortzetting van de samenwerking en het gezamenlijk streven naar een nog mooiere toekomst. Laten we samen bouwen aan een gemeenschap die gedijt, ongeacht de uitdagingen die zich voordoen. Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters