Scroll Top
Jelle Damen: trots om op de boulevard van vlissingen te ondernemen

Al vanaf zijn vijftiende ondernemen Jelle Damen en zijn twee broers, Niek en Valentijn, gezamenlijk. Een indrukwekkend traject heeft geleid tot de verwezenlijking van Boulevard 17 eind 2019. Deze onderneming, mede-eigendom van de drie broers, biedt niet alleen een restaurantervaring, maar ook mogelijkheden voor vergaderingen en een heerlijk verblijf in de tien luxe suites.

Jelle Damen beschouwt de boulevard als dé trekpleister van Vlissingen en ziet Vlissingen als dé toeristische hoofdstad van Zeeland. Met trots vertelt hij over het ondernemersavontuur dat ze als broers gezamenlijk zijn aangegaan. Het begon allemaal op jonge leeftijd, en door de jaren heen hebben ze samen gebouwd aan Boulevard 17, een veelzijdige plek die diverse ervaringen biedt aan bezoekers.

Jelle Damen is trots om op de boulevard in Vlissingen te ondernemen

Boulevard 17 is niet slechts een restaurant; het is een bestemming waar mensen kunnen genieten van culinaire hoogstandjes, zakelijke bijeenkomsten kunnen houden en kunnen ontspannen in de weelderige luxe van de tien beschikbare suites. De onderneming weerspiegelt de ondernemersgeest van de broers en hun toewijding aan het creëren van een plek die niet alleen de lokale bevolking, maar ook toeristen aanspreekt.

De keuze voor Vlissingen als locatie wordt benadrukt door Jelle Damen, die de boulevard als het kloppende hart van de stad beschouwt. Het feit dat Vlissingen wordt gezien als dé toeristische hoofdstad van Zeeland onderstreept de aantrekkingskracht van deze badplaats. Met Boulevard 17 hebben de broers niet alleen een bedrijf opgezet, maar ook een bijdrage geleverd aan de positionering van Vlissingen als een aantrekkelijke bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

 

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters