Scroll Top
Kaasboerinneke het familiebedrijf in Vlissingen

Het Kaasboerinneke, een charmant en knus familiebedrijf, belandde door een toevallige speling van het lot in het pittoreske Vlissingen. Met vele jaren ervaring op verschillende markten, zowel binnen als buiten, verspreid over het hele land, vond het Kaasboerinneke eindelijk een plek om stevig geworteld te raken.

Simon Jan van Dijk, de bezielende kracht achter het bedrijf, deelt enthousiast het verhaal van deze opmerkelijke reis. Het begon allemaal als een kleinschalig familiebedrijf, gedreven door passie en ambacht. Door de jaren heen groeide het Kaasboerinneke uit tot een gevestigde naam op diverse markten, waar het de harten van klanten veroverde met hoogwaardige producten en een warme, gezinsvriendelijke sfeer.

Na vele omzwervingen en marktavonturen besloot het Kaasboerinneke dat het tijd was voor een vaste plek, een thuisbasis waar ze hun passie voor kaas en gezelligheid konden delen met de lokale gemeenschap. Die plek vonden ze in het schilderachtige Vlissingen, waar de charme van het stadje perfect aansloot bij de waarden van het familiebedrijf.

Simon Jan van Dijk benadrukt hoe het Kaasboerinneke, ondanks de groei en veranderingen, nog steeds die warme en huiselijke sfeer behoudt. De klanten worden verwelkomd als deel van de familie, en de passie voor kwaliteitskaas blijft onverminderd groot. Het gezellige karakter van het bedrijf, nu stevig verankerd in Vlissingen, nodigt zowel locals als toeristen uit om te genieten van een unieke en smakelijke ervaring.

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters