Scroll Top
Kickoff Festival Zeeland weer terug in Vlissingen

Op donderdag 8 september 2022 staat er een groots evenement te wachten voor Zeeuwse studenten: het langverwachte Kickoff Festival Zeeland is weer terug in Vlissingen en opent het studentenjaar met een spetterende happening op het Bellamypark in Vlissingen. Dit festival, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Roseveld College, HZ University of Applied Sciences en Scalda Zeelnd, belooft een onvergetelijke en leuke ervaring te worden.

Het Bellamypark fungeert niet alleen als het decor voor feestelijke activiteiten, maar herbergt ook een informatie markt waar verschillende organisaties zich zullen presenteren. Het doel van deze organisaties is om studenten in contact te brengen met mogelijkheden zoals boeiende studentenbanen, diverse sportclubs en interessante studenten verenigingen. Het Kickoff Festival is daarmee niet alleen een viering van het nieuwe academische jaar, maar tevens een platform waar studenten hun horizon kunnen verbreden en zich kunnen aansluiten bij inspirerende initiatieven.

Zet dus alvast in je agenda: donderdag 8 september, Bellamypark Vlissingen. Voor uitgebreide informatie en over updates over het festival, bezoek www.kickofffestival.nl. Mis dit veelbelovende startsein van het studie jaar niet en laat je meevoeren in een dag vol festiviteiten en mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters