Scroll Top
Knutsel je eigen Kijkdoos IN Vlissingen
Kijkdoos

De herfst heeft zijn intrede gedaan, met vallende blaadjes en soms guur weer, waardoor we ons binnen moeten vermaken. IN Vlissingen biedt de perfecte oplossing voor dit dilemma. Met de kijkdoos kleurplaten van IN Vlissingen kun je thuis je eigen kleine versie van Vlissingen creëren.

Je hebt de keuze uit maar liefst 20 verschillende tekeningen van Vlissingse gebouwen en andere iconische locaties in onze prachtige kuststad. Deze tekeningen zijn verdeeld over 3 A4-formaat vellen. Deel 1 en deel 2 kun je kosteloos ophalen bij de onderstaande winkels. Ze hebben de tekeningen op stevig karton afgedrukt, zodat je de mooiste kijkdoos van Vlissingen kunt samenstellen. Wees er snel bij, want op is echt op!

Tekening Downloaden!

Kun je de deur niet uit of voel je je daar niet zeker over? Geen zorgen, je kunt alle tekeningen ook downloaden vanaf onze website. Print ze gewoon thuis uit en ga aan de slag om jouw eigen prachtige kijkdoos te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van het bouwen van jouw persoonlijke stukje Vlissingen, zelfs als de herfstwind buiten huilt.

Nieuws gerelateerd aan Kijkdoos
Gratis downloaden:

Vul je e-mailadres in en download gratis de kleurplaten.

HIER DOWNLOAD FORMULIER

jj
Haal je gratis kleurplaat op!

Haal jouw gratis kleurplaat op bij één van onderstaande aangesloten winkels!
LET OP! De voorraad is beperkt dus OP=OP.

Clear Filters
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters