Scroll Top
Maandelijks juridisch en fiscaal ondernemersspreekuur

In Vlissingen is er een bruisende ondernemersscene met tal van juridische en fiscale uitdagingen. Om lokale ondernemers te ondersteunen, organiseren Sauer en Oonk Adviseurs en Notarissen, Adriaanse van der Weel advocaten en DRV Accountants & Adviseurs elke derde dinsdag van de maand een kosteloos ondernemersspreekuur bij Dockwize. Marcel, Cindy en Tom delen in de onderstaande video meer informatie over dit recente initiatief.

Het ondernemersspreekuur biedt een waardevolle gelegenheid voor ondernemers in Vlissingen om advies in te winnen over diverse juridische en fiscale vraagstukken die zich voordoen in hun bedrijfsvoering. Of het nu gaat om contracten, belastingen of andere zakelijke aangelegenheden, de experts staan paraat om te helpen.

De Maandelijks juridisch en fiscaal ondernemersspreekuur is een belangrijk onderdeel van de inzet van de lokale gemeenschap om ondernemers te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Voor iedereen die geïnteresseerd is in meer informatie over ondernemen in Vlissingen, is de website www.invlissingen.nl/ondernemen de plek om te bezoeken. Hier vind je een schat aan informatie en hulpmiddelen om succesvol te ondernemen in deze dynamische stad. Grijp de kans om je onderneming naar nieuwe hoogten te brengen en maak gebruik van de waardevolle ondersteuning die de lokale experts te bieden hebben tijdens het ondernemersspreekuur.

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters