Scroll Top
Niet alleen just jones for men is in beweging

Sinds 1996 heeft Patrick Leenders zich gewijd aan het ondernemerschap met zijn zaak Jones Just For Men in het bruisende Vlissingen. Patrick gelooft stellig dat zijn onderneming niet alleen groeit, maar ook de stad zelf evolueert. Hij ziet een opkomende bloei in Vlissingen, waar talloze kleine winkeltjes hun deuren openen, elk met een uniek karakter.

Volgens Patrick is dit slechts het begin van een veelbelovende transformatie. Hij is optimistisch over de toekomst van Vlissingen en voorspelt dat de stad over vijf jaar geen leegstand meer zal kennen. In plaats daarvan verwacht hij een stad die volledig is opgebouwd en bruisend van activiteit.

De diversiteit aan kleine winkels draagt bij aan de levendigheid van Vlissingen. Elk winkeltje voegt iets speciaals toe aan de lokale gemeenschap en draagt bij aan de unieke sfeer van de stad. Patrick gelooft dat deze verscheidenheid een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van Vlissingen en de aantrekkingskracht ervan vergroot.

een Voorbeeld

Niet alleen is Jones Just For Men een voorbeeld van een onderneming die actief bijdraagt aan de opkomst van Vlissingen maar ook in beweging. Door de jaren heen heeft Patrick niet alleen zijn eigen zaak zien groeien, maar ook de bredere gemeenschap zien bloeien. Hij hoopt dat deze trend zich voortzet en dat Vlissingen blijft gedijen als een levendige en welvarende stad.

Met een positieve blik op de toekomst blijft Patrick Leenders zich inzetten voor zijn zaak en draagt zo bij aan de voorspelde transformatie van Vlissingen. De komende vijf jaar beloven een tijd van voorspoed en groei, waarin leegstand tot het verleden behoort en de stad floreert met diverse en bloeiende ondernemingen.

 

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters