Scroll Top
Nieuwe locatie voor Bruna Vlissingen

Na lang wachten is het dan eindelijk zover: Bruna Vlissingen heeft zijn intrek genomen aan de overkant van de straat, en wij kregen de kans om een exclusief kijkje te nemen.

Bij binnenkomst valt direct op hoe prachtig de winkel is vernieuwd. De frisse uitstraling en eigentijdse indeling geven de winkel een modern tintje, terwijl het vertrouwde assortiment nog steeds te vinden is. Het voelt als thuiskomen in een nieuwe, verfijnde omgeving waarin de winkelervaring naar een hoger niveau is getild.

Of je nu een lokale inwoner bent of binnenkort Vlissingen bezoekt, een bezoek aan de nieuwe Bruna is zeker de moeite waard. De vernieuwde winkel nodigt uit tot het ontdekken van nieuwe boeken, kantoorartikelen en cadeauartikelen in een eigentijdse setting.

Speciale felicitaties gaan uit naar Peter en Ellis, de trotse eigenaren van deze prachtige nieuwe winkel. We wensen hen enorm veel plezier en succes toe in hun nieuwe onderneming. Het is duidelijk dat zij met veel toewijding en zorg hebben gewerkt aan het creëren van een aantrekkelijke winkelomgeving voor alle klanten.

Kortom, de verhuizing van Bruna Vlissingen markeert niet alleen een fysieke verschuiving naar een nieuwe locatie, maar ook een verfrissende start voor een geliefde lokale winkel.

 

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters